.

.

UXZDX CUJUX 3PCS vrtni alat za navodnjavanje travnjaka 360 stupnjeva rotirajuća mlaznica za raspršivanje mužjaka G1/2in DN15

UXZDX CUJUX 3PCS vrtni alat za navodnjavanje travnjaka 360 stupnjeva rotirajuća mlaznica za raspršivanje mužjaka G1/2in DN15

Ocjene kupaca:

HRK 188.66
Od robe
U skladištu

Izrađen od visokokvalitetne plastike, izdržljiv je, otporan na habanje i otporan na koroziju. Mlaznica se može zakretati za 360 °, promjer raspršivanja je 1-4 m, raspon prskanja je širok, a učinak navodnjavanja je dobar. Prihvaća mušku nit G1/2in vezu, što je lako instalirati i praktično. Vodeni sprej je ujednačen i gust, što može učiniti da usjevi za koje je potrebno navodnjavanje dovoljno vode. Ovaj je proizvod vrlo prikladan za vrtne alate za navodnjavanje, pogodan za vrtove, travnjake i druga mjesta. Izrađen od visokokvalitetne plastike, izdržljiv je, otporan na habanje i otporan na koroziju. Mlaznica se može zakretati za 360 °, promjer raspršivanja je 1-4 m, raspon prskanja je širok, a učinak navodnjavanja je dobar. Prihvaća mušku nit G1/2in vezu, što je lako instalirati i praktično. Vodeni sprej je ujednačen i gust, što može učiniti da usjevi za koje je potrebno navodnjavanje dovoljno vode. Ovaj je proizvod vrlo prikladan za vrtne alate za navodnjavanje, pogodan za vrtove, travnjake i druga mjesta. Napravljen od visokokvalitetne plastike, otporan je na otpor na habanje i otporan na koroziju. Mlaznica se može zakretati za 360 °, promjer raspršivanja je 1-4 m, raspon raspršivanja je širok, a učinak navodnjavanja je dobar. Prihvaća muški nit G1/2in veza, koju je lako ugraditi i praktično. Sprej za vodu je ujednačen i gust, što može učiniti da usjevi za koje je potrebno navodnjavanje dovoljno vode. Ovaj je proizvod vrlo prikladan za vrtne alate za navodnjavanje, pogodan za vrtove, travnjake i druge mjesta.Specifikacija : Stanje : 100% BRANI NOVOST : Plasticinstalation Tip : Muški navojni priključak na niti : G1/2in DN15 Radna temperatura : Normalni temperaturni obrada tlaka : Atmosferski pritisak : Waterscope of Primjena : Tlak vrtnog obrade : 1 ~ 3.5kgspray Promjer : 1-4 MFLOW : 1-4 MFLOW : 1-4 MFLOW : 0,2-1,5 M3/HSPRAY Smjer : 360 ° kalibar mlaznice za vodu : cca. 2,5 mm / 0,1 u težini : cca. 24 G / 0,8ozsize : cca. 5.2x3.3cm / 2.0x1.3 Inpackage Popis : 3 x Spray mlaznice : 1. PRIJAVITE DOZVOLJIVANJE 0-1 INCH GREŠKE ZA MJERENJE RUKE. Zahvaljujemo na razumijevanju.2. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se pokazati malo drugačijom od pravog objekta. Uzmite pravu kao Standard.Ue na razliku između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. Hvala vam!.

Veća je od informacija

Condition:
100% Brand New
Material:
Plastic
Installation Type:
Male Thread Connection
Male Thread:
G1/2in DN15
Working Temperature:
Normal Temperature
Working Pressure:
Atmospheric Pressure
Medium:
Water
Scope Of Application:
Garden
Working Pressure:
1~3.5kg
Spray Diameter:
1-4m
Flow Rate:
0.2-1.5m3/h
Spray Direction:
360°
Water Spray Nozzle Caliber:
Approx. 2.5mm / 0.1in
Weight:
Approx. 24g / 0.8oz
Size:
Approx. 5.2x3.3cm / 2.0x1.3in
Package List:
3 x Spray Nozzles:
Note:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Proizvodi u kategoriji